Events

På restauranten afholder vi med jævne mellemrum events af forskellig karakter. Her vil man opleve at vi bevæger os vidt omkring, og udfordrer os selv med forskellige temaer, eller benspænd, så man som gæst får lov at opleve noget helt andet, end vores faste menuer. Der vil være højt til loftet og plads til at udfordre og eksperimentere, men også at fejre traditioner og klassiske gastronomiske dyder.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive annonceret nye events.

Valentinsdag

UDSOLGT - Venteliste tilgængelig

 

Vi fejrer kærligheden på Restaurant domæne tirsdag d. 14. februar. Kom og oplev en særligt kærlig menu, sammensat af de råvarer vi elsker allermest. Vi serverer en menu bestående af 10 serveringer, hvor man vil opleve helt nye retter kreeret særligt til lejligheden, som giver et skarpt indblik i vores køkkenstil, der på en kreativ måde tager en klassisk sans for velsmag og velvære med ind i det moderne nordiske køkken.

Det er så yndigt at følges ad, så derfor skal maden selvfølgelig ikke stå alene. Vi har matchet maden med en række forskellige vine fra Sigurd Müllers Vinhandel, og derudover tilbyder vi også en alkoholfri ledsager til menuen, hvis det ønskes.

Book bord

 

1.600

(Inkluderer menu, vinmenu, vand samt kaffe/te).

Winemaker's dinner med Charles Sparr

 

Onsdag d. 8. marts får vi på Restaurant domæne besøg af vinmageren Charles Sparr fra Alsace og i den anledning åbner vi op for en særlig aften, hvor Charles vil introducere sine vine, og hvor vi vil stå for en akkompagnerende menu på ca. 10 serveringer.

Alsace er en af de absolut vigtigste regioner i Frankrig, i gastronomisk sammenhæng, og vinene er nogle af de mest veloplagte til sammensætninger med mad. Der laves vin på i alt 7 forskellige druesorter, og området repræsenterer både mousserende, hvid, rød og dessertvin, så man kommer vidt omkring.

Arrangementet afholdes i samarbejde med den danske importør Sigurd Müllers Vinhandel.

Book bord

 

1.900,-

(Inkluderer menu, vine, vand samt kaffe/te)