Restaurant domæne

Et elegant og sofistikeret univers af velsmag og velvære. Fra første mundfuld, til sidste tår, under kuplens tag.

Køkkenet

I vores køkken handler hver eneste servering om at præsentere perfekte råvarer, behandlet med respekt og at vise dem fra deres allerbedste side. Vores opgave er ikke at manipulere, men at forfine og forædle. Vi arbejder ikke med dogmer og spænder ikke ben for os selv, men vi har utroligt høje krav til det endelige resultat på hver eneste tallerken. Så af den grund lader vi os ikke styre af arbitrære rammer. Vi lader sæsonerne sætte deres fingeraftryk på menuen hvor det giver mening, men lader dem ikke tage styringen. Vi skifter vores menu, når vi har fundet på noget bedre, og ikke på bestemte tidspunkter. Så I kan roligt komme igen og igen – vi bliver nemlig hele tiden bedre.

Råvarerne

Vi arbejder med råvarer fra hele verden, men de dominerende råvarer finder vi i Danmark og de nordiske lande. Det er ikke særegent, men bygger på klassiske køkkentraditioner, hvor man bruger sin sunde fornuft. Vores menuer er primært bygget op omkring grøntsager, fisk og skaldyr, men vi serverer også kød, når vi kan finde noget, der lever op til vores krav om velsmag og ikke mindst et sundt og godt dyreliv.

Restauranten

Omgivet af græs og træer ligger den halvkugleformede bygning, der huser Restaurant domæne. Opført i råt, bæredygtigt træ og med vinduer i flere niveauer. En vindeltrappe forbinder restauranten i stueplan med den mindre, svævende lounge på førstesal. Det er uomtvisteligt, at domen er en helt speciel bygning, til en helt speciel oplevelse.

En ekstraordinær helaftensoplevelse

Når du træder indenfor i domen, vil du opleve et elegant og sofistikeret univers af velsmag og velvære. Fra første mundfuld, til sidste tår, under kuplens tag. Moderne, med en sans for traditioner og klassiske gastronomiske dyder. Helt stramt, præcist doseret – leveret med overskud, humor og personlighed. På én gang mere end et måltid mad, og på samme tid bare dét – et måltid mad.