Menu

Vores domæne

Det fulde indtryk af vores køkken. Luksuriøse råvarer håndteret med respekt og selvsikkerhed. Tidløse smage i elegant fortolkning med sæsonens præg. Består af 15 serveringer.
1.700

Vores fundament

Et omfattende indblik i vores køkken. En balanceret sammensætning af de mest stilsikre serveringer fra Vores domæne. Består af 10 serveringer og kan bestilles torsdag og fredag.
1.300

Caviar

Opgrader menuen med vores caviarservering
(10g GASTROunika Osietra).
300

Kontakt os på mail for booking af selskaber på mere end 8 personer

For selskaber på mere end 12 personer – se vores selskabsmenu.

Drikke

Vinmenu

Vores vinmenu præsenterer dig for vine fra hele verden, uden dogmer. Vi elsker klassiske vine, rodfæstet i den europæiske kulturhistorie, og vi elsker at blive inspireret af innovative vinmagere, der tør gøre op med konventioner, og finde nye veje til velsmag i hele verden. Det vigtigste er altid, at det smager godt, og at det passer til maden.

Til Vores domæne – 1.400
Til Vores fundament – 1.000

Champagne upgrade – 150

Se vores vinkort her

Alkoholfri menu

En alkoholfri drikkevaremenu der kombinerer gode råvarer og produkter med vores egen kreativitet og håndværk. En variation af saft, te og infusioner skræddersyet til menuen.

Til Vores domæne – 700
Til Vores fundament – 500

Efter middagen

Kaffe eller te

Vi serverer transparent og elegant sort kaffe og rene teer af højeste kvalitet. Vi brygger begge dele omhyggeligt, med henblik på en balanceret ekstraktion. Vi anbefaler derfor, at der ikke kommes mælk eller sukker i.

Inkluderet i prisen er tilhørende petit fours. Begge dele kan dog købes separat.

100

Avec

Vi tilbyder et klassisk udvalg af god spiritus og hedvine indenfor de fleste kategorier, med et særligt fokus på det danske.

Priser fra 75 – 950

Øl

Vores øl er udvalgt fra forskellige danske bryggerier, så der er noget for enhver smag, uanset om du er til det sure, søde eller bitre.

Priser fra 75 – 175

Drinks

Vi har et lille udvalg af drinks, som er en kombination af gode klassikere, og vores egne kreationer, både med og uden alkohol.

Priser fra 120 – 160